Синовете на двама от Велолепната четворка Бийтълс, Джеймс Маккартни и Шон Оно

...
Синовете на двама от Велолепната четворка Бийтълс, Джеймс Маккартни и Шон Оно
Коментари Харесай

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън издадоха общ сингъл

Синовете на двама от Велолепната четворка Бийтълс, Джеймс Маккартни и Шон Оно Ленън, записаха общ сингъл.  

Новият сингъл, наименуван " Primrose Hill " на името на парк в северен Лондон, който предлага панорамна панорама към града, беше разгласен от Маккартни, наследник на Пол и починалата му брачна половинка Линда, в Instagram преди четири дни, пише The Guardian.

Той разгласява фотография на себе си с Шон и написа: „ Primrose Hill е тук! Днес съм супер разчувствуван да споделя най-новата си ария, написана взаимно с моя добър другар @sean_ono_lennon. С издаването на тази ария имам възприятието, че в действителност ударихме земята и съм толкоз разчувствуван да продължа да споделям музика с вас. "

В обособен пост Маккартни разкри вдъхновението за песента. Той сподели: „ Когато бях дете, в Шотландия, в един прелестен летен ден, имах привидение. Когато го оставих да си отиде, видях в съзнанието си моята същинска обич и избавител. „ Primrose Hill “ припомня времето прекарани с обичан човек на известното красиво място. "

Сестрата на Маккартни Мери, професионален фотограф, също играе роля в популяризирането на песента, заснемайки къси видеоклипове на брат си на пианото.

И двамата реализатори са родени през 70-те години на предишния век, след разпадането на Бийтълс.
 Бийтълс, групата Бийтълс Бийтълс на върха на славата си Снимка: Getty Images
Северното лондонско предградие Primrose Hill е на един хвърлей от градския Риджънтс Парк и известния пазар Camden Town Market. Той е известен измежду звездите и в този момент е дом на Джуд Лоу, Лиъм Галахър и Кейт Мос.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР